Αποψη/ Σχολιο

Μείνετε συντονισμένοι με τα τελευταία νέα του iMEdD!

Νέα γύρω από τη δημοσιογραφία, αποκαλυπτικές έρευνες, ανοιχτές προσκλήσεις, επερχόμενα προγράμματα και άλλα -όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το iMEdD και γύρω από αυτό σε ένα newsletter.

Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα πρόσφατα νέα μας.

  • Στην ενότητα τελευταία νέα, θα βρείτε άρθρα, έρευνες, events, calls και νέα προγράμματα. 
  • Τα άρθρα γνώμης είναι μια πλατφόρμα για διαφορετικές φωνές ειδικών που μοιράζονται τις σκέψεις και τις ιδέες τους σχετικά με τη δημοσιογραφία, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. 
  • Αναζητάτε εργαλεία (διαδραστικές οπτικοποιήσεις δεδομένων, τεχνικές fact-checking και άλλα) που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ενημερωμένοι; Το newsletter παρουσιάζει διάφορα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά, δημιουργικά και αξιόπιστα. 
  • Για όσες και όσους προτιμούν την ακρόαση, η σειρά podcasts περιλαμβάνει εμπνευσμένα και τεκμηριωμένα επεισόδια από δημοσιογράφους και ειδικούς, παρέχοντας σε βάθος ανάλυση και σχολιασμό των θεμάτων που διαμορφώνουν τον κόσμο μας. 
  • Στα στιγμιότυπα από το δίκτυό μας και την ενότητα throwback, μπορείτε να δείτε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα projects που πραγματοποιήθηκαν από συνεργάτες του iMEdD.  

Το newsletter καταφθάνει στα εισερχόμενά σας στο τέλος κάθε μήνα